24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Сите интересни случувања поврзани со воздухопловството во светот.
Events and happenings in aviation in the world.
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by Skopjeair »

Дали некој е заинтересиран за пат до Париз на Ле Бурже 2011? Значи комбе, МАФИЈАШИ и шибаме! Што викате?
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by IgorMKD »

Ke ve cekam tamu. Koj e za so avion aj so mene :)
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by Skopjeair »

И тоа е добро опција ако се резервира карта од сега
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
zdravkin2000
Едриличар
Едриличар
Posts: 228
Joined: 02 Dec 2007, 20:00
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by zdravkin2000 »

so kombe e po cool
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by Skopjeair »

По кул е ама дали има заинтересирани?
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by apo_bullseye »

zdravkin2000 wrote:so kombe e po cool
cool ќе биде се додека работи клима уредот :D
User avatar
zdravkin2000
Едриличар
Едриличар
Posts: 228
Joined: 02 Dec 2007, 20:00
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by zdravkin2000 »

ova treba dobro da se isplanira da se vidi za hoteli za karti za trosoci za combe da se najde kolku se ce kosta pa da se napravi ekipa
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by Skopjeair »

Мин 8 души па да се прави калкулации!
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by IgorMKD »

Иљадарче :mrgreen:
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by Skopjeair »

Епа далеку е Франција, ама далеку е и Велес ако одиш пешки! :)
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by IgorMKD »

:bravo: Зар скапо е иљадарче за Парис + Air Show + рецимо 5-7 дена (без лудории по Пигал)?
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by Skopjeair »

Грубо 6ца со камперче со сите трошкови, гориво, кампови кај што ќе се застанува, карти за Ле Бурже, ама без јадење искача 1100 евра! Значи нешто помалце од 200 евра по човек без јадење 5 дена! 2 Дена пат, 2 дена на Ле Бурже 25, 26 и ден да прошетаме Париз! :)
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by IgorMKD »

Skopjeair wrote:Грубо 6ца со камперче со сите трошкови, гориво, кампови кај што ќе се застанува, карти за Ле Бурже, ама без јадење искача 1100 евра! Значи нешто помалце од 200 евра по човек без јадење 5 дена! 2 Дена пат, 2 дена на Ле Бурже 25, 26 и ден да прошетаме Париз! :)
Ај поминете со 200 па ќе правиме муабет :D
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by Skopjeair »

Значи ова е цена без јадење и к..чење низ Париз! :)
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by IgorMKD »

Stefan, ke mi oslabes brat. A vo Paris vredi da se skita. E kosta :)
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9017
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by Bobo »

Ке идеме на фотосинтеза :mrgreen:
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by Skopjeair »

IgorMKD wrote:Stefan, ke mi oslabes brat. A vo Paris vredi da se skita. E kosta :)

Затоа спремам повеќе јас, ама треба кворум! :)
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by Scylla »

И што одлучивте? Јас дефинитивно одам планирам да бидам во Париз од Петок до Понеделник исклучиво за митингов...Гледам има карти да се купат на трибини да се седи за трите дена 10 еври...

Времето е кратко, сега е добро да се бара смештај и превоз, дали со авион дали со комбе...

Ако некој се одлучи можно е да имам едно место за спиење...
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by Skopjeair »

А што ако цената на овој ЕУРОТРИП е некаде околу 130 евра? Има тогаш заинтересирани?
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје
Contact:

Re: EUROTRIP: 24 - 26 Јуни Ле Бурже!

Post by apo_bullseye »

Skopjeair wrote:А што ако цената на овој ЕУРОТРИП е некаде околу 130 евра? Има тогаш заинтересирани?
хмммм ... :)
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest