24ти мај Батајница отворен ден

Сите интересни случувања поврзани со воздухопловството во светот.
Events and happenings in aviation in the world.
Post Reply
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33058
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

24ти мај Батајница отворен ден

Post by dragan_mig31 »

Дечки на 24ти Мај на Батајница у Београд ќе има отворен ден со летачки програм.Дали има заинтересирани да се организира превоз и да идеме групно форумашки па да гледаме мигови орлови галебови и слично :D
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: 24ти мај Батајница отворен ден

Post by Skopjeair »

Би се одело со комбе, би се тргало на 24 во 2 часот, одиме на Батајница, после тоа на јадење/пиење во кафана и би се вратиле на 24 вечерта кај 11 саат.
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
leopard
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1986
Joined: 01 Feb 2009, 11:47
Location: Skopje
Contact:

Re: 24ти мај Батајница отворен ден

Post by leopard »

Јас би одел...само да се прецизира кај мене на работа,би требало во Четврток да знам што како ќе биде.
Напред към комунизма
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33058
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: 24ти мај Батајница отворен ден

Post by dragan_mig31 »

Откажана е манифестацијата због дешавањата со поплавиве.
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15402
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: 24ти мај Батајница отворен ден

Post by IgorMKD »

Јбг :wink:
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest