Page 1 of 1

24ти мај Батајница отворен ден

Posted: 09 May 2014, 17:48
by dragan_mig31
Дечки на 24ти Мај на Батајница у Београд ќе има отворен ден со летачки програм.Дали има заинтересирани да се организира превоз и да идеме групно форумашки па да гледаме мигови орлови галебови и слично :D

Re: 24ти мај Батајница отворен ден

Posted: 09 May 2014, 19:21
by Skopjeair
Би се одело со комбе, би се тргало на 24 во 2 часот, одиме на Батајница, после тоа на јадење/пиење во кафана и би се вратиле на 24 вечерта кај 11 саат.

Re: 24ти мај Батајница отворен ден

Posted: 10 May 2014, 11:40
by leopard
Јас би одел...само да се прецизира кај мене на работа,би требало во Четврток да знам што како ќе биде.

Re: 24ти мај Батајница отворен ден

Posted: 20 May 2014, 17:26
by dragan_mig31
Откажана е манифестацијата због дешавањата со поплавиве.

Re: 24ти мај Батајница отворен ден

Posted: 20 May 2014, 19:45
by IgorMKD
Јбг :wink: