Американски воздухопловни фотографии од ВСВ

Историјат на важните чекори и остварувања кои придонесле за формирањето на денешната авијација.
A historic review of the important steps and achievements that contributed for the aviation of today.
Post Reply
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Американски воздухопловни фотографии од ВСВ

Post by Scylla »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Re: Американски воздухопловни фотографии од ВСВ

Post by Scylla »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Re: Американски воздухопловни фотографии од ВСВ

Post by Scylla »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Re: Американски воздухопловни фотографии од ВСВ

Post by Scylla »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Повеќе на

http://www.mission4today.com/index.php? ... 5&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 11038
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Американски воздухопловни фотографии од ВСВ

Post by AlexGreat »

:bravo: :bravo: :bravo:
Svi ruski ratni ciljevi biće ostvareni, ali postepeno. Pošto se postepeno i menjaju.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest