Групно летање 24/01/2007

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.
Post Reply
User avatar
fly_macedonia
Спортски пилот
Спортски пилот
Posts: 373
Joined: 04 Aug 2006, 19:09
Location: Скопје, Р. Македонија
Contact:

Групно летање 24/01/2007

Post by fly_macedonia »

Во среда, на 24 јануари од 20 часот по локално (CET) време ме известија дека ќе има собирање на VATSIM. Ќе имало група летови од Германија и доста локални летови на Балканот. Ќе бидат активни Босна, Србија, Црна Гора, Словенија и Хрватска па би било добро и ние да се појавиме. Јас ќе бидам на контрола тогаш, а кој е заинтересиран за летање нека се пријави тука.
Зачленете се на VATSIM
User avatar
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 13:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia
Contact:

Post by avijacijamk »

Јас сум за, но не е лошо да ми се јавиш 2 часа унапред да ме потсетиш...
Премногу анализа доведува до парализа!!!
[url]http://www.avijacija.com.mk[/url]
User avatar
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 13:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia
Contact:

Post by avijacijamk »

Денес е летањево, ајде се слушаме вечер на фреквенција...
Премногу анализа доведува до парализа!!!
[url]http://www.avijacija.com.mk[/url]
User avatar
Tito
Падобранец
Падобранец
Posts: 87
Joined: 19 Aug 2006, 21:04
Location: Скопје,Македонија
Contact:

Post by Tito »

И ставете слики!
User avatar
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 13:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia
Contact:

Post by avijacijamk »

Еве јас успеав да го направам скринови од радарскиот екран каде што се гледаат авионите кои доагаа од Германија, не успеав да направам скрин од мојот лет од Скопје до Сараево, затоа што од поодамна немав летано онлајн и морав да се сконцентрирам во летот и во водењето фразеологија, прво со Скопје, Белград и на крај со Сараево.

Image

Image

Image
Премногу анализа доведува до парализа!!!
[url]http://www.avijacija.com.mk[/url]
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests