СЛИКИ

Историјат на важните чекори и остварувања кои придонесле за формирањето на денешната авијација.
A historic review of the important steps and achievements that contributed for the aviation of today.
User avatar
MaKoM
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4639
Joined: 04 Aug 2006, 19:07
Location: Strumica R. Makedonija
Contact:

Post by MaKoM »

Koj ke погоди кој е овај авион има Пиво. :!:
Image
Last edited by MaKoM on 24 Nov 2006, 23:02, edited 1 time in total.
...shoveling shits up the hill...
User avatar
Wild_Wolf
Падобранец
Падобранец
Posts: 9
Joined: 01 Nov 2006, 16:17
Contact:

Post by Wild_Wolf »

Image


B--17
Летајќи стигнав до следниот Аеродром
User avatar
Wild_Wolf
Падобранец
Падобранец
Posts: 9
Joined: 01 Nov 2006, 16:17
Contact:

Post by Wild_Wolf »

MaKoM wrote:Koj ke погоди кој е овај авион има Пиво. :!:
Image
Штука?

или нема да пијам пиво
Летајќи стигнав до следниот Аеродром
User avatar
MaKoM
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4639
Joined: 04 Aug 2006, 19:07
Location: Strumica R. Makedonija
Contact:

Post by MaKoM »

Wild_Wolf wrote:или нема да пијам пиво


Нема :nenene:
...shoveling shits up the hill...
User avatar
Wild_Wolf
Падобранец
Падобранец
Posts: 9
Joined: 01 Nov 2006, 16:17
Contact:

Post by Wild_Wolf »

Image

П И В О О О охооооо :D
Летајќи стигнав до следниот Аеродром
User avatar
MaKoM
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4639
Joined: 04 Aug 2006, 19:07
Location: Strumica R. Makedonija
Contact:

Post by MaKoM »

АЈ честито ...има ДАБ.
...shoveling shits up the hill...
User avatar
MaKoM
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4639
Joined: 04 Aug 2006, 19:07
Location: Strumica R. Makedonija
Contact:

Post by MaKoM »

Republic P-47 Thunderbolt

Image

п.с Да не помисли некој дека пак давам пиво :P :P :P :P
...shoveling shits up the hill...
User avatar
MaKoM
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4639
Joined: 04 Aug 2006, 19:07
Location: Strumica R. Makedonija
Contact:

Post by MaKoM »

Image

ЛА-5ФН
...shoveling shits up the hill...
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23136
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Post by dragan_mig31 »

Image

LA-7
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23136
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Post by dragan_mig31 »

Image

MIG-3
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23136
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Post by dragan_mig31 »

Image


YAK-7
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23136
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Post by dragan_mig31 »

Image


YAK-9
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
MaKoM
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4639
Joined: 04 Aug 2006, 19:07
Location: Strumica R. Makedonija
Contact:

Post by MaKoM »

ИНтересен линк за реставрирани авиони од првата светска војна...

http://sasisa.ru/2006/11/29/drevnie_sam ... foto_.html
...shoveling shits up the hill...
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23136
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23136
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23136
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23136
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Post by dragan_mig31 »

Image
Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
BORG
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1328
Joined: 15 Jul 2006, 23:09
Location: YYZ Toronto -Mississauga ON
Contact:

Post by BORG »

Image
Image
Image
Image
User avatar
BORG
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1328
Joined: 15 Jul 2006, 23:09
Location: YYZ Toronto -Mississauga ON
Contact:

Post by BORG »

Image
Image
Image
Image
124 (Baroda) Sqn. Meteor III
User avatar
MaKoM
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4639
Joined: 04 Aug 2006, 19:07
Location: Strumica R. Makedonija
Contact:

Post by MaKoM »

17.XII.1903 The Flyer

Image
...shoveling shits up the hill...
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest