Што ке се случи ако го фатат беркут:
1.
2.
3.
Деген!
Се што напиша, го направи Јанукович и затоа се овие протести. Не ми е јасно што сака украинскиов народ, да плаќа поскап гас (изгледа имаат повеќе пари у буџет па сакаат да плаќаат поскапоfirefox wrote:Јас се ставам на местото на Јанукович и сфаќам дека човекот или е тотален идиот или стварно е лопужа невиџена, ама по се изгледа е ова второто. Затоа што да беше човек на место ќе активираше се законски што е неопходно и ќе ја туреше у ред земјата, башка кој во Европа може да и застане на пат на држава од 40тина милиони? Да бев јас на негово место така ќе ги рашљакав Европјаните башка со Русите ќе договорев евтиниот гас што оди за Европа, а транзитира низ Украина да го изкомензираме за намалувањето кон Украина, а за возврат ќе потпишев се можно од договор за да влезам во сојузите во кои членува Русија, со што барем на долги стази ќе обезбедев поефтини енергенси и животен стандард на мојот народ кој ветува некакво опоравување, а не да зависам од цркавица од 600милиона која дефакто ме води во ропство, па уште и да ми кажуваат што да правам дома. Гадови Европски! Верувам дека на форумов веќе се погласни се антиевропските убедувања за влез на Македонија во Европа. Ако влеземе во Европа, заборавете на Македонија на Македонците!
Овие се издресирани од ФСБ гарант.karamba wrote:Ја ви викам нешто не оди ко што треба со таа земја и се што е поврзано со неа, глеј на гулабиве што ги пушти папата што им се деси за секунд![]()
Посебно па овој какво педериште е станат да не му се веруе на чоек, арно го испратиле ебати шампионотIko wrote:Ama ona so Klichko - e vrv...hahahaha...
Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 23 guests