Ремонт на МиГ-29

За сите оние кои не се плашат да ги извалкаат рацете и облеката.
For those who are not afraid to get messy clothes and hands.
Post Reply
User avatar
Erik
Падобранец
Падобранец
Posts: 33
Joined: 07 Mar 2011, 21:54
Location: Sverige
Contact:

Ремонт на МиГ-29

Post by Erik »

Мала галерија која го покажува процесот на ремонт на авионите МиГ-29. Авионите кои се ремонтираат му припаѓаат на Индиското воено воздухопловство...
"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."

Hanlon's razor
User avatar
Erik
Падобранец
Падобранец
Posts: 33
Joined: 07 Mar 2011, 21:54
Location: Sverige
Contact:

Re: Ремонт на МиГ-29

Post by Erik »

Подолжуваме...
"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."

Hanlon's razor
User avatar
Erik
Падобранец
Падобранец
Posts: 33
Joined: 07 Mar 2011, 21:54
Location: Sverige
Contact:

Re: Ремонт на МиГ-29

Post by Erik »

И продолжуваме...
"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."

Hanlon's razor
User avatar
Erik
Падобранец
Падобранец
Posts: 33
Joined: 07 Mar 2011, 21:54
Location: Sverige
Contact:

Re: Ремонт на МиГ-29

Post by Erik »

Следната тура...
"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."

Hanlon's razor
User avatar
Erik
Падобранец
Падобранец
Posts: 33
Joined: 07 Mar 2011, 21:54
Location: Sverige
Contact:

Re: Ремонт на МиГ-29

Post by Erik »

Тура 3.
"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."

Hanlon's razor
User avatar
Erik
Падобранец
Падобранец
Posts: 33
Joined: 07 Mar 2011, 21:54
Location: Sverige
Contact:

Re: Ремонт на МиГ-29

Post by Erik »

Тура 4.
"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."

Hanlon's razor
User avatar
Erik
Падобранец
Падобранец
Posts: 33
Joined: 07 Mar 2011, 21:54
Location: Sverige
Contact:

Re: Ремонт на МиГ-29

Post by Erik »

Тура 5.
"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."

Hanlon's razor
User avatar
Erik
Падобранец
Падобранец
Posts: 33
Joined: 07 Mar 2011, 21:54
Location: Sverige
Contact:

Re: Ремонт на МиГ-29

Post by Erik »

Тура 6.
"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."

Hanlon's razor
User avatar
Momak od Gjorce
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 2461
Joined: 18 Jan 2011, 16:36
Location: Скопје
Contact:

Re: Ремонт на МиГ-29

Post by Momak od Gjorce »

Друже кога ставаш слики на форум прво ставиги на некој сајт за хостирање на слики па потоа од тој сајт префрлиги на форумов,вака поспоро се отвараат страните на форумов,досега неколку членови ти го кажаа истото ама некако нема абер...

евети веб страна за хостирање слики...

https://imgur.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests